Cooking at Amuse bouche
Една от спонтаните, но може би и една от наи-удачните идеи досега да отида на готварски курс дори и за един ден 😃 Става дума за армянска кухня, за която почти нищо не знам, но всичко, което сготвихме и изядохме беше уникално вкусно. Да стигна до Amuse bouche за мен се оказа цяло приключение, но за други географски-oблагодетелствани хора едва ли ще отнеме толкова време. Оказа се приятно място, пълно с млади хора, многоооо по-опитни от мен в готвенето и ходенето по готварски курсове, слава богу, имах другарчето Vkusnopolitan до мен да не се загубя в морето от опитните курсисти. За съжаление не успях да намеря време да повторя сготвеното на курса вкъщи, арменската грис халва засега само е обещана на колегите и домачадието 😊 Да се надяваме, че наближаващи студени месеци ще стимулират готварската ми страст 💝
Ани, моля те направи халвата! Аз я правя вече няколко пъти. Свекърът ми яде тайно! Както е известно, когато не те виждат, че ядеш, калории не се лепят!
ОтговорИзтриванеОООО Диди, да, задължително. Обещах и на една колежка, ама ме чака вече няколко месеца.... Срам и позор, но чаках студеното време да убие приключенския ми дух и да се закотвя в кухнята.
Изтриване